Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

vállalkozói képzés

kifejezésre
1

Vállalkozói képzés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Ózdi Vállalkozói Központ és Inkubátor Alapítvány

  Ózdi Vállalkozói Központ és Inkubátor Alapítvány - Vállalkozói képzés - Tudakozó.hu Ózdi Vállalkozói Központ és Inkubátor Alapítvány - Vállalkozói képzés - Tudakozó.hu Ózdi Vállalkozói Központ és Inkubátor Alapítvány - Vállalkozói képzés - Tudakozó.hu

  3600 Ózd, Jászi Oszkár út 3.

  Az Ózdi Vállalkozói Központ és Inkubátor Alapítvány 1991.-ben alakult.
  Az Alapítvány célja kis- és középvállalkozások induló feltételeit biztosító, azokat javító vállalkozói rendszer létrehozása Ózdon és térségében.
  A kis- és középvállalkozói réteg létrehozásának, erősítésének egyik külföldön számos helyen sikerrel alkalmazott eszköze az úgynevezett inkubátor rendszer megszervezése és működtetése. Az intézmény kezelését és működtetését az Ózdi Vállalkozói Központ alapítványi formában látja el.

  Szolgált...


  Részletek
 • 2. V. István Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola

  V. István Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola - Vállalkozói képzés - Tudakozó.hu

  3980 Sátoraljaújhely, Kazinczy u. 12.

  Az iskolát 92 éve alapították. Az intézményben 4 éves képzés folyik, majd 2 éves szakmára irányuló képzésben vehetnek részt a tanulók, amelynek elvégzése után felsőfokú szakképesítést szereznek.


  Részletek
 • 3. WIFI Hungária Oktató és Továbbképző Intézet

  WIFI Hungária Oktató és Továbbképző Intézet - Vállalkozói képzés - Tudakozó.hu

  1013 Budapest, Krisztina krt. 39/b.

  A WIFI Hungária Kft. az Osztrák Gazdasági Kamara első külföldön létrehozott oktató intézete. Oktatási intézetünk központi helyen, a Déli pályaudvar mellett a Krisztina Plázában található, ahol modern technikai berendezésekkel felszerelt öt oktató és két számítógépes terem biztosítja a korszerű oktatáshoz szükséges környezetet.


  Részletek
 • 4. Pest Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

  2100 Gödöllő, Tessedik út 6.

  A Pest Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 1996. novemberében, az MVA hálózatának utolsó tagjaként jött létre, Pest megye vállalkozóinak, vállalkozásokat segítő szervezeteinek és önkormányzatainak támogatásával.


  Részletek
 • 5. Zempléni Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

  3980 Sátoraljaújhely, Rákóczi u. 18.

  Az alapítvány célja: kis- és középvállalkozások létrehozásának, fejlesztésének támogatása, elősegítése révén az új gazdasági struktúra kiépítésének gyorsítása, s ezáltal a rohamosan emelkedő munkanélküliség további növekedésének megállítása, majd fokozatos csökkentése.


  Részletek
 • 6. Transzport Studium Kft.

  1185 Budapest, József Attila utca 42.

  Cégünket azzal a céllal alapítottuk, hogy a három évtizedes - nagyvállalatnál szerzett - közlekedés-szakmai tapasztalatainkat és oktatási gyakorlatunkat hasznosítva átadjuk ismereteinket, képezzük ki az ezt a szakmát választó hallgatóinkat. Előadóink mindegyike a szakmát régóta művelő, nagy gyakorlattal és elméleti ismerettel bíró szakember.


  Részletek
 • 7. Easy Learning Hungary Kft.

  1076 Budapest, Rákóczi út 26.

  Az Easy Learning Hungary Készségfejlesztő Kft. osztrák-magyar vegyesvállalat, amely 1989 óta működik Magyarországon. Elsődlegesen képzéssel, készségfejlesztő tréningekkel foglalkozunk.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak