Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

832 db találat

szállítmányozás

kifejezésre
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13

Szállítmányozás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 81. Mávtranssped Szállítmányozási Kft.

  Mávtranssped Szállítmányozási Kft. - Szállítmányozás - Tudakozó.hu

  1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 25.

  A Magyar Államvasutak 1990-ben azzal a céllal alapította vállalatunkat, hogy színvonalas szolgáltatással segítse elő az áruküldemények vasútra terelését, növelje a vasúton továbbított küldemények mennyiségét belföldön és a nemzetközi forgalomban egyaránt. Ügyfeleink részére személyre szabott szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi szerződések alapján vasúti fuvarozással összefüggő kiegészítő tevékenységeket is vállalunk.


  Részletek
 • 82. Schenker Kft.

  Schenker Kft. - Szállítmányozás - Tudakozó.hu

  1239 Budapest, Európa u. 5.

  A Schenker a világ egyik vezető logisztikai szolgáltatója. Tulajdonosa a német vasút, a Deutsche Bahn AG. A Schenker jelen van mind az öt kontinensen, ezen belül 110 országban, 1 100 telephelyen, 42 000 alkalmazottal.
  A Schenker Nemzetközi Szállítmányozási és Logisztikai Kft. a legjelentősebb magyar szállítmányozók közé tartozik, fő profiljában, a gyűjtőszállítmányozásban piacvezető szerepet játszik. Közvetlen tulajdonosa 100%-ban a Schenker und CO.AG Wien.


  Részletek
 • 83. TEMPO Speed Kft.

  TEMPO Speed Kft. - Szállítmányozás - Tudakozó.hu

  1145 Budapest, Róna u. 213.

  Cégünk fő tevékenysége a fuvarozás, költöztetés, kiállítások szervezése, lebonyolítása. Szolgáltatásainkat speditőröknek, vállalati logisztikusoknak, valamint magánemberek is kínáljuk.

  Szolgáltatásaink: fuvarozás, szállítmányozás, raktározás, költöztetés, gépkocsivezető-bérlés: ADR, Taxi, busz, kamion

  Díjtételeink: megállapodás szerint, fuvarfeladattól függően (távolság, fuvaridő, célország, terítőfuvar, rakodással vagy a nélkül, stb.)

  Figyelmükbe ajánljuk gépkocsivezető-bérlési szolgáltatásunkat,...


  Részletek
 • 84. K-Sped Kft.

  K-Sped Kft. - Szállítmányozás - Tudakozó.hu

  2225 Üllő, K-Sped krt. 1.

  A K-SPED Kft. közel 15 éves múltra tekint vissza, többéves nemzetközi és belföldi fuvarozási tapasztalatokkal, logisztikai tudással rendelkezik. 1989-ben Kis Sándor egy évtizedes fuvarozás területén szerzett tapasztalattal a háta mögött, megalapította a K-SPED Kft-t. Lokálpatrióta lévén fontosnak tartotta, hogy a vállalkozás telephelye Üllőn legyen.
  A K-SPED Kft kezdeti időszakában az építő- és élelmiszeripar területén végzett fuvarozási és szállítmányozási feladatokat. Éppen ezért a gépjárműállományt két...


  Részletek
 • 85. TransEmex Kft.

  TransEmex Kft. - Szállítmányozás - Tudakozó.hu

  2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos u. 27-29.

  Az EMEX Nemzetközi Szállítmányozási Kft. 1990. óta folytat nemzetközi közúti szállítmányozási, raktározási, átrakási, teljes körű vámügyintézési és fuvarozási tevékenységet. Dunaharasztiban 2006-ban átadott új logisztikai központunkban kiegészítettük tevékenységeinket kamionszervízzel és kamionmosóval, valamint teljes körű logisztikai szolgáltatást nyújtó raklapállványos magas raktárral.


  Részletek
 • 86. Hungarocad Kft.

  Hungarocad Kft. - Szállítmányozás - Tudakozó.hu

  1022 Budapest, Bogár utca 16/b

  A HungaroCAD fő profilja a mérnöki tervező rendszerek forgalmazása és fejlesztése az építőipar, a vegyipar, a gépipar és a villamosipar számára.


  Részletek
 • 87. Endutrans Kft.

  Endutrans Kft. - Szállítmányozás - Tudakozó.hu Endutrans Kft. - Szállítmányozás - Tudakozó.hu Endutrans Kft. - Szállítmányozás - Tudakozó.hu

  3244 Parád, Peres u. 37.

  Az Endutrans Kft. 1997 óta végez belföldi és nemzetközi árufuvarozást. Partnereink között szerepelnek a Tesco, Match, Cora áruházláncok.

  A cég jelen pillanatban 7 saját és 5 alvállalkozók által üzemeltetett 24 tonnás szerelvénnyel rendelkezik.

  Sokrétűségünket igazolandó, hogy a fent említett áruházak élelmiszer és egyéb áruinak szállítása mellett cégünk foglalkozik a környezetre káros anyagok begyűjtésével szállításával. (használt gumihulladék) Ezen tevékenységeket természetesen az illetékes ÁNTSZ, il...


  Részletek
 • 88. T & M Enterprises Kft.

  T & M Enterprises Kft. - Szállítmányozás - Tudakozó.hu

  1067 Budapest, Teréz krt. 41.

  Szolgáltatásaink:
  Csomagolóipar, nyomdaipar, kiadó, lapkiadó, logisztika, szállítmányozás, újság, és folyóirat, szakfolyóirat kiadás, kül- és beltéri reklámozás, design, digitális nyomtatás.

  www.plakativ.hu
  www.print-publising.hu
  info@plakativ.hu


  Részletek
 • 89. BOY Szállítási és Szolgáltató Kft.

  BOY Szállítási és Szolgáltató Kft. - Szállítmányozás - Tudakozó.hu

  2310 Szigetszentmiklós, Gyártelep ÁTI Sziget Ipari Park 1/a épület

  Cégünk belföldi fuvarozással,áruszállítással,logisztikával foglalkozik. Rendelkezünk ISO 9002 és HACCP minőségbiztosítással.


  Részletek
 • 90. CM Express

  CM Express - Szállítmányozás - Tudakozó.hu

  2111 Szada, Ipari park

  Cégünk fuvarozással, áruszállítással foglalkozik. Munkatársaink folyamatos képzéséről, valamint utánképzéséről, oktatásáról gondoskodunk, aminek révén maximálisan meg tudnak felelni a megrendelőink által támasztott magas minőségi követelményeknek.


  Részletek