Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

ismeretterjesztő rendezvény

kifejezésre
1

Ismeretterjesztő rendezvény keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Gizella Hotel

  Gizella Hotel - Ismeretterjesztő rendezvény - Tudakozó.hu Gizella Hotel - Ismeretterjesztő rendezvény - Tudakozó.hu Gizella Hotel - Ismeretterjesztő rendezvény - Tudakozó.hu Gizella Hotel - Ismeretterjesztő rendezvény - Tudakozó.hu Gizella Hotel - Ismeretterjesztő rendezvény - Tudakozó.hu Gizella Hotel - Ismeretterjesztő rendezvény - Tudakozó.hu

  8200 Veszprém, Jókai u. 48.

  A Gizella Hotel a Szent Benedek-hegy tövében csordogáló Séd patak és a vár találkozásánál fekszik. A 200 éves műemlék épületben a múltból örökölt patinás miliő ötvöződik korunk természetes eleganciájával. Páratlan szépségű környezetben várjuk kedves vendégeinket pihenésre, munkaebédre, konferenciára, üzleti tárgyalásra - két percre a belváros forgatagától.
  Az első magyar királyné nevét viselő Gizella Hotel*** és Étterem Veszprém történelmi városrészében, a vár tövében helyezkedik el, ahol a város történelm...


  Részletek
 • 2. A Szabadművelődés Háza

  A Szabadművelődés Háza - Ismeretterjesztő rendezvény - Tudakozó.hu

  8000 Székesfehérvár, Fürdősor u. 3.

  A Szabadművelődés Háza közel 30 éve szolgálja Székesfehérváron a város közművelődését. A ház mára a megyeszékhely egyik meghatározó intézményévé vált. Huszonkétfős munkatársi létszámával, kiscsoportjaival, kiállításaival, nagyrendezvényeivel, ismeretterjesztő előadásaival hétköznaponként 8-tól 21 óráig, hétvégén 14-től 21 óráig várja és fogadja az óvodás korúaktól a nyugdíjasokig a város valamennyi korosztályát.


  Részletek
 • 3. Hegyvidéki Tavainkért Környezetvédelmi Egyesület

  3530 Miskolc, Meggyesalja u. 48.

  Cégünk környezetvédelmi egyesületként tevékenykedik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak