Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

iskolarendszeren kívüli képzés

kifejezésre
1

Iskolarendszeren kívüli képzés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Ózdi Vállalkozói Központ és Inkubátor Alapítvány

  Ózdi Vállalkozói Központ és Inkubátor Alapítvány - Iskolarendszeren kívüli képzés - Tudakozó.hu Ózdi Vállalkozói Központ és Inkubátor Alapítvány - Iskolarendszeren kívüli képzés - Tudakozó.hu Ózdi Vállalkozói Központ és Inkubátor Alapítvány - Iskolarendszeren kívüli képzés - Tudakozó.hu

  3600 Ózd, Jászi Oszkár út 3.

  Az Ózdi Vállalkozói Központ és Inkubátor Alapítvány 1991.-ben alakult.
  Az Alapítvány célja kis- és középvállalkozások induló feltételeit biztosító, azokat javító vállalkozói rendszer létrehozása Ózdon és térségében.
  A kis- és középvállalkozói réteg létrehozásának, erősítésének egyik külföldön számos helyen sikerrel alkalmazott eszköze az úgynevezett inkubátor rendszer megszervezése és működtetése. Az intézmény kezelését és működtetését az Ózdi Vállalkozói Központ alapítványi formában látja el.

  Szolgált...


  Részletek
 • 2. Szentágothai János Egészségügyi Szakképző Iskola

  Szentágothai János Egészségügyi Szakképző Iskola - Iskolarendszeren kívüli képzés - Tudakozó.hu Szentágothai János Egészségügyi Szakképző Iskola - Iskolarendszeren kívüli képzés - Tudakozó.hu Szentágothai János Egészségügyi Szakképző Iskola - Iskolarendszeren kívüli képzés - Tudakozó.hu

  1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 84.

  Iskolánkban egészségügyi és szociális szakterületen folyik képzés. Célunk a tanulóközpontú működés megvalósításával minél felkészültebb, flexibilis ismeretekkel rendelkező szakdolgozók munkába állítása, akik képesek a változó körülményekhez alkalmazkodni. Követelményeink, elvárásaink magasak, arányban állnak az iskolában folyó oktatás színvonalával. A tanár-diák viszonyt őszinteség, a felelősségérzet és az emberséges bánásmód hatja át. Iskolánk tárgyi felszereltsége kiváló. Tantermeink, közvetlen környezetü...


  Részletek
 • 3. Bibó István Alternatív Gimnázium és Szakközépiskola

  Bibó István Alternatív Gimnázium és Szakközépiskola - Iskolarendszeren kívüli képzés - Tudakozó.hu Bibó István Alternatív Gimnázium és Szakközépiskola - Iskolarendszeren kívüli képzés - Tudakozó.hu Bibó István Alternatív Gimnázium és Szakközépiskola - Iskolarendszeren kívüli képzés - Tudakozó.hu Bibó István Alternatív Gimnázium és Szakközépiskola - Iskolarendszeren kívüli képzés - Tudakozó.hu

  8380 Hévíz, Park u. 9.

  Örömünkre szolgál, hogy szűkebb és tágabb régióban egyaránt érdeklődést kelt fiatal, családias jellegű, dinamikusan fejlődő iskolánk.


  Részletek
 • 4. Újpesti Két Tanítási Nyelvű Műszaki Szakiskola és Gimnázium

  1041 Budapest, Görgey Artúr út 26.

  Iskolánkban nappali tagozaton magyar nyelvű, a két tanítási nyelvű előkészítős osztályokban szakmai alapozás történik az érettségi megszerzéséig, majd ezt követően egy, illetve két éves szakmai képzést kínálunk.

  A magyar nyelvű szakközépiskolai osztályok elektronikai vagy gépészeti alapozásúak.
  A két tanítási nyelvű osztályokban a 9. évfolyamon nyelvi alapképzés folyik, ami biztosítja a későbbi évfolyamokon a tantárgyak egy részének idegen nyelven való tanulását. Az angol két tanítási nyelvű osztályok e...


  Részletek
 • 5. Build-Invest 98 Kft.

  2400 Dunaújváros, Apáczai Csere János u. 11.

  Jövőjét nálunk alapozza meg!


  Részletek
 • 6. Kossuth Klub - TIT Budapesti Ismeretterjesztő Társulat

  1088 Budapest, Múzeum u. 7.

  A Társaság célja az egyetemes emberi kultúra értékeinek, a tudományos, szakmai és művészeti ismereteknek széleskörű terjesztése.


  Részletek
 • 7. Tolna Megyei Önkormányzat Általános Művelődési Központja Pedagógiai, Kulturális és Sport Intézete

  7100 Szekszárd, Bajcsy-Zs. u. 7.

  A Tolna Megyei Önkormányzat ÁMK intézetei működtetésével a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése megbízásából szakmai szolgáltatásokat végez, módszertani feladatokat lát el a megyében.


  Részletek
 • 8. Keszthelyi Akadémia Alapítvány

  8360 Keszthely, Deák F. 57.

  A Keszthelyi Akadémia Alapítvány célja: Az európai integrációs folyamat új típusú szakemberképzési igényének elősegítése, rövidebb képzési idejű gyakorlatorientált szakképzési kurzusok indításával, a munkaerő-piaci igényeknek megfelelő szakemberképzés.


  Részletek
 • 9. Deák Ferenc és Széchenyi István Szakközép-és Szakiskola

  8900 Zalaegerszeg, Göcsej út 16


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak