Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

19 db találat

haszongépjármű-szerviz

kifejezésre
1 | 2

Haszongépjármű-szerviz keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Hajdú Service Tehergépjármű Javító Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

  Hajdú Service Tehergépjármű Javító Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. - Haszongépjármű-szerviz - Tudakozó.hu Hajdú Service Tehergépjármű Javító Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. - Haszongépjármű-szerviz - Tudakozó.hu Hajdú Service Tehergépjármű Javító Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. - Haszongépjármű-szerviz - Tudakozó.hu Hajdú Service Tehergépjármű Javító Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. - Haszongépjármű-szerviz - Tudakozó.hu

  4031 Debrecen, Déli sor 55.

  Cégünk 1991 óta foglalkozik tehergépjármű, pótkocsi és autóbusz javítással.
  Célunk, hogy ügyfeleink komplex szolgáltatást kapjanak, különféle típusokból álló járműparkjuk javítását, vizsgáztatását egy helyen tudhassák. Az gépjárműveik minden gondjára-bajára keresünk egy megoldást!
  Fontosnak tartjuk a kiszámíthatóságot és megbízhatóságot, ezért minden javítás várható időtartamát és költségét előzetesen egyeztetjük ügyfeleinkkel. A javítások ütemezetten folynak annak érdekében, hogy a jármű a legrövidebb id...


  Részletek
 • 2. Fortuna Bt.

  Fortuna Bt. - Haszongépjármű-szerviz - Tudakozó.hu

  7017 Mezőszilas, Schönherz Z. út 9.

  Kobenschmidt, Clevite, Tribometal motorikus alkatrészek importálása és forgalmazása! Mezőgazdasági gépek, haszongépjárművek, ipari motorok, személygépkocsik motorfelújítása.


  Részletek
 • 3. Karantrans Kft.

  8248 Nemesvámos, Malom utca 3.

  Cégünk fuvarozással, és haszongépjármű szervizeléssel foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Kuti Bus Kft.

  1144 Budapest, Füredi út 74-76.

  MI LENDÜLETBEN TARTJUK!
  Cégünk 25 éves tapasztalattal bír autóbuszok és haszongépjárművek szervízelése területén. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, legyen szó időszakos átvizsgálásról, karambolós javításról, vagy esetleg csak egy fura zajról a motortérből


  Részletek
 • 5. Interszerviz Budapest Kft.

  1239 Budapest, Nagykőrösi út 351.

  Cégünk Volvo és DAF gépjárművek hivatalos márkaszervize.


  Részletek
 • 6. Car-Man Garage Bt.

  8000 Székesfehérvár, Széchenyi István u. 84.

  Szervizünkben 3,5 T súlyhatárig haszongépjárműveket is javítunk. Megbízható, korrekt munkával állunk ügyfeleink rendelkezésére.


  Részletek
 • 7. APC 2001 Kft.

  8400 Ajka, Vásár u. 2.

  Dinamikus fejlődésünk titka a szakértelem, a megbízhatóság, a gyorsaság, a jól elvégzett munka és nem utolsó sorban a korrekt árak.
  Cégünk az új- és használt haszongépjárművek forgalmazásán, javításán kívül az ATLAS, és a BOB ITALEV cégek magyarországi forgalmazója, illetve a SCHMIDT és - újdonság hogy 2006-tól immár - az UNIMOG cégek országos vevőszolgálati teendőit is ellátja.


  Részletek
 • 8. ETS Kft.

  2051 Biatorbágy, Buda Park, Paul Hartmann u 6.

  Iveco típusú haszongépjárművek széles skálájával állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az ETS Kft. nem csupán egy dealer. Szolgáltatásunk teljeskörű, mindent nyújt, ami ebben a szakmában lehetséges.
  Az európai haszongépjármű-gyártók egyik vezető nagyvállalata, az IVECO S.p.A. 1993 júliusában megalapította az ETS EURÓPAI TEHERAUTÓ SZERVIZ Kft.-t, azzal a céllal, hogy az IVECO haszongépjárművek mai és leendő tulajdonosai színvonalas és teljeskörű kiszolgálásban részesüljenek a jármű teljes életciklusa során. 199...


  Részletek
 • 9. Parti-Garázs Gépjármű Javító Kft.

  2458 Kulcs, Szerviz u. 3.

  Gépjárműjavító műhelyünk haszongépjármű (autóbusz, tehergépkocsi, kamion, rakodógép) szervizeléssel, műszaki vizsgára felkészítéssel (ADR), karambolos javítással foglalkozik, emellett kamionmosást is vállalunk naponta 6-22 óráig.


  Részletek
 • 10. Renax Camion Kft.

  7633 Pécs, Veress E. u. 25.

  Cégünk tehergépjárművekkel és azok alkatrészeivel foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak