Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

fogkefe

kifejezésre
1

Fogkefe keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. TESCO Global Áruházak Zrt.

  TESCO Global Áruházak Zrt. - Fogkefe - Tudakozó.hu

  2040 Budaörs, Kinizsi u. 1-3.

  A Tesco Magyarország legnagyobb hipermarket kereskedelmi lánca és második legnagyobb brit befektetője. Több mint 15 éve, 1994 óta vagyunk jelen az országban befektetéseinkkel.

  Első hipermarketünket a kétéves sikeres bemutatkozó időszak után 1996 novemberében nyitottuk meg Budapesten. A 2011 tavaszán már 116 hipermarketet, 24 szupermarketet, 34 expressz boltot és 32 kis formátumú áruházat üzemeltettünk. Mindezek mellett a Tesco Pénzügyi Partner szolgáltatásunk többféle hitel- és biztosítási terméket kín...


  Részletek
 • 2. FrillNet Bt.

  6000 Kecskemét, Magyar utca 27-31.

  A hyG fogkefe ionizáló hatásának köszönhetően egy forradalmian új eszköz a fogápolásban, mely segít eltávolítani a hagyományos fogkefék által hátrahagyott kártékony lepedéket. Az új technológiának és formatervezésnek köszönhetően biztosítja a csillogó fogakat, egészséges ínyt és a friss leheletet. Ha a legjobbat akarja családjának, vegye kezébe a fogápolásukat a hyG fogkefével!
  A működés alapelvét tulajdonképpen az úgynevezett ?iontophoresis? technológia szolgáltatja, melyet a fogorvosok több mint száz év...


  Részletek
 • 3. Sanivaro Kft.

  1012 Budapest, Attila út 119.

  Cégünk az egészségügy területén tevékenykedik, főleg fogászati, szájhigiéniás, illetve egyéb gyógyászati segédeszközöket importálunk és forgalmazunk.


  Részletek
 • 4. Hajdú Gyógyszertár Bt.

  4220 Hajdúböszörmény, Árpád utca 45

  Szeretettel és szakértelemmel várjuk a gyógyulni vágyókat!


  Részletek
 • 5. Asix Distribution Kft.

  1095 Budapest, Soroksári út 160.

  Cégünk a 1990-es évek elején kezdte meg működését. Fő profilja magas színvonalú, világszerte híres élelmiszertermékek importálása és kizárólagos forgalmazása. Vállalatunk importja és forgalma leginkább élelmiszerekre összpontosul. Hozzávetőlegesen egy 50 fős csapat teszi lehetővé, hogy az Asix Kft. Magyarország szerte forgalmazhassa termékeit.


  Részletek
 • 6. Amarex Kft.

  1196 Budapest, Fő u. 106.

  Cégünk autóápolási, autófelszerelési termékek, kozmetikumok és illatszerek kiskereskedelmével foglalkozik.


  Részletek
 • 7. Gillette Group Hungary Kft.

  1037 Budapest, Szépvölgyi út 35-37.


  Részletek
 • 8. RÉGI GYÓGYSZERTÁR

  8600 Siófok, Fő út 202.


  Részletek
 • 9. ATC-TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató ZRT

  6728 Szeged, Budapesti út 4.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak