Automatikus bejelentkezés
belépés

Panarom Aromaterapeuta Iskola

Budapest
1023 Bécsi út 15.

telefon: 336-0466
mobil: 20/958-1662
fax: 336-0468
e-mail: info@panarom.hu

Weboldal: http://www.panarom.hu

Cégleírás:
A Panarom Aromaterapeuta Iskola 2000-ben alakult azzal a céllal, hogy Magyarországon is elinduljon egy magas színvonalú aromaterapeuta-képzés. Az iskola tantervét a nemzetközi szabvány szerint alakítottuk ki, mely ötvözi az angol és a francia irányzatot is.
Az egyéves aromaterapeuta képzésen túl különböző továbbképzésekkel igyekszünk hallgatóink számára a naprakész tudást átadni. Képzéseink éppúgy szólnak a masszőröknek, mint a természetgyógyászatban jártas embereknek. Különös figyelmet szentelünk a kozmetikusoknak is. Olyan tanfolyamokat indítunk számukra, melyek segítségével a legkönnyebben tudják beépíteni az illóolajok alkalmazását munkájukba. Természetesen, ha valaki az aromaterápia iránt komolyan érdeklődik, úgy egy aromaterapeuta képzést tanácsolt elvégeznie.
A Panarom nemcsak oktatással, hanem Panarom Budapest márkanévvel kiváló minőségű illóolajok, bázisolajok, aromavizek forgalmazásával is foglalkozik, biztosítva ezáltal, hogy hallgatói terápiás célra alkalmas alapanyagokkal tudjanak dolgozni. Cégünk saját fejlesztésű termékekkel folyamatosan bővíti választékát.

Kulcsszavak: aroma , aromaterápia , biokozmetika , eszencia , illóolaj , kozmetika , kozmetikum , kozmetikus , krém , masszázs , masszázságy , masszázsolaj , oktatás , olaj , PANAROM , párologtató , szépségápolás , szépségápolási cikk , szépségápolási termék , tanfolyam , természetgyógyász , természetgyógyászat , testápolás , testápoló , testmasszázs

Panarom Aromaterapeuta Iskola fotók