Automatikus bejelentkezés
belépés

Natur Produkt kft

Törökbálint
2045 Depo, Pf:.8.

fax: 06-23/511-339
telefon: 06-23/511-331
e-mail: info@naturprodukt.hu
telefon: 06-23/336-333

Weboldal: http://www.naturprodukt.hu

Cégleírás:
A Dr. Theiss német gyógyszerész nevével fémjelzett termékek már az 1990-es évek legelején bemutatkoztak a magyar patikákban és gyógynövény-szaküzletekben.

Ismertségük és folyamatosan növekvő népszerűségük mindenekelőtt kiváló minőségüknek, megbízhatóságuknak, hatékonyságuknak, természetes mivoltuknak és nem utolsó sorban annak köszönhető, hogy mögöttük egy ismert, élő személy neve a garancia: A Dr. Theiss márkanév ugyanis nem fantázianév.

Sokan tisztában vannak ezzel, akik forgatták már magyarul többször is megjelent könyvét, amelyet feleségével a természetgyógyász Barbara Theiss-szel közösen írtak. Az "Erdők ? mezők patikája" fitoterápiás szakemberek szerint is alapmű, amely mára már több mint 15 nyelven jelent meg a világban. A kötet nagyon sok magyar családban is az öngyógyítást segítő kézikönyvek egyike lett és nagyban segítette a legismertebb Dr. Theiss készítmények, mint a Dr. Theiss Svédkeserű, Dr. Theiss Körömvirág kenőcs, Dr. Theiss Echinacea cseppek, Dr. Theiss Lándzsás útifű köhögés elleni szirup és sok más készítmény használatának elterjedését.

Kulcsszavak: ásványi anyag , DR.THEISS , gyógynövény , illóolaj , növényi kivonat , nyomelem , vitamin

Natur Produkt kft fotók