Automatikus bejelentkezés
belépés

Dr. PADOS FOGSZAKORVOSI RENDELŐ

Budapest
1012 Attila 71.út fsz. 1.

e-mail: padosrobert@t-online.hu
fax: 1/375-4552
telefon: 1/375-4552

Weboldal: http://www.padosrendelo.hu

Cégleírás:
1981 májusában nyitottam meg a Rendelőt az akkori Lenin, most Erzsébet körúton. A Rendelőt egy másik fogorvostól béreltem, heti kétszer két órára. A bérleti díj kicsit magasabb volt, mint a fizetésem, amit a Semmelweis Orvostudományi Egyetem orvosaként kaptam. Küzdelmes időszak volt! Minden megkeresett forintomat új anyagok és eszközök vásárlására fordítottam. A bérleti díjat többször emelték és a szűk rendelési idő miatt új megoldás után kellett néznem. Csak a saját rendelő volt az egyetlen megoldás. Jelentős kölcsönökből (bank, családi, baráti) egy kis lakást vásároltam.
Az első saját rendelőt 1983 áprilisában a Rákóczi út 80. számú házban nyitottam. Itt nem volt időkorlátom, bármeddig dolgozhattam. Mivel napközben az Egyetemi Klinikán dolgoztam a rendelés sokszor a késő éjszakába nyúlt. Nem kellett bérleti díjat fizetnem, így a rendelő fejlesztésére többet fordíthattam. Ekkor már ismertem Petykó Irént (jelenlegi vezető asszisztensemet, anyagbeszerzőmet, adminisztrátoromat és feleségemet), aki mindenben segített és asszisztált. 1988-ban másodéves fogorvostan-hallgatóként kezdett dolgozni a Rendelőben Kaszap Anikó, aki jelenleg is itt dolgozik és az általános fogászat mellett a fogszabályozási teendőket végzi nagyon magas szinten. Közben született két gyermekem, Dóra, 1986-ban és Márk, 1988-ban. Ezért a rendelővel együtt lévő lakást kinőttük, és a gyermekeknek is valamilyen zöldövezetben lévő lakóhelyet szerettem volna biztosítani. Így újra költöznünk kellett. Máriaremetén találtunk új otthonra, ahol jelenleg is élünk.
A jelenlegi Attila út 71. alatti rendelőben 1990 februárjában indult a munka. Eleinte egy majd két széken. Több orvos tanult, dolgozott és készült fel a szakvizsgára vezetésemmel. 1996-ban harmad éves fogorvostan-hallgatóként kezdett dolgozni itt Kígyóssy Eszter, aki jelenleg az általános fogászat mellett gyermekfogászattal foglalkozik és ha szabadságon vagyok mindenben helyettesít. 2000-ben szintén hallgatóként kezdett dolgozni Antalovszky Vanda, akinek fogorvosi tudásán kívül, anyanyelvi szintű orosz és ukrán nyelvi ismereteit is kamatoztatja a Rendelő.

Kulcsszavak: barázdazárás , csaposfog készítés , esztétikai fogászat , esztétikai fogszabályozás , felnőtt fogászat , fogászat , fogászati esztétikai korrekció , fogászati röntgen , fogászati szűrővizsgálat , fogbeültetés , fogékszer , fogfehérítés , fogkő-eltávolítás , fogkőeltávolítás , fogorvos , fogorvosi ellátás , fogpótlás , fogszabályozás , gyermekfogászat , gyökérkezelés , műgyökér beültetés , protézis , szájhigiénia , szájsebészet , teljes körű fogászati ellátás , ultrahangos fogkő-eltávolítás , ultrahangos fogkőeltávolítás

Dr. PADOS FOGSZAKORVOSI RENDELŐ fotók

Dr. PADOS FOGSZAKORVOSI RENDELŐ - Tudakozó.hu