Automatikus bejelentkezés
belépés

Biopont Kft.

Budapest
1033 Kiscsikós köz 14.

fax: 436-0109
telefon: 242-1952
telefon: 242-1927
e-mail: biopont@biopont.com

Weboldal: http://www.biopont.hu

Cégleírás:
Célunk igényt és a bizalmat teremteni a reform- és biotermékek iránt!
Majd egy évtizede indult el a Biopont szekere, akkor 2 fővel és nagy lelkesedéssel gabonák, magvak és aszalványok kicsomagolását kezdtük meg. Ma 60 fővel és külsős cégekkel dolgozunk, több mint 300 termékünkkel piacvezetők vagyunk a hazai bio- és reformélelmiszerek piacán. Forgalmunk évről-évre növekszik, szinte minden nagyáruház-láncban, bioszakboltokban kaphatóak termékeink.
Sikerünk titka - a tehetséges szakembergárda mellett - hogy sohasem csak a terméket akartuk eladni. Minden eszközzel az egészséges életmódot és egy környezetbarát szemléletet hirdetünk, amiről meggyőződésünk, hogy kiegyensúlyozottabbá teheti az emberek életét.Negyedik éve jelentetjük meg 130 ezer példányban Biohéjban című ingyenes hírlevelünket, amelynek elsődleges célja az egészségre nevelés, ismeretterjesztés. Előadásokat, tanfolyamokat szervezünk, amelyek szintén a fenti célt szolgálják. Az egészséges életmódot zászlójára tűző eseményeket, szervezeteket szívesen támogatjuk is (erről bővebben: Események menüpont).

Márkáink:Biopont - az ellenőrzött bioélelmiszerek márkája, és a cég neve is egyben.
Vegabond - a reform, illetve natúr termékek márkaneve.
További márkák: Mandala Tea, Prime Food, Naturol, Prána Párna
Import márkák: Provamel, Isola Bio, Vivani

A megújult honlapunkon az aktualitásokon, termékinformációkon túl bárki vitára bocsáthat az egészséges életmóddal kapcsolatos témákat, megoszthatja véleményét, gondolatait, kedvenc receptjeit az olvasókkal és velünk.

Kulcsszavak: aromaterápiás szer , aszalt gyümölcs , bio tejtermék , BIOPONT , biotermék , élelmiszer , gyógynövény alapú termék , illóolaj , teakeverék , tejpor , vegetáriánus étel , vegetáriánus készítmény

Biopont Kft. fotók