Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

VEEDER ROOT

kifejezésre
1

VEEDER ROOT keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Hajdú Service Tehergépjármű Javító Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

  Hajdú Service Tehergépjármű Javító Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. - VEEDER ROOT - Tudakozó.hu Hajdú Service Tehergépjármű Javító Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. - VEEDER ROOT - Tudakozó.hu Hajdú Service Tehergépjármű Javító Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. - VEEDER ROOT - Tudakozó.hu Hajdú Service Tehergépjármű Javító Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. - VEEDER ROOT - Tudakozó.hu

  4031 Debrecen, Déli sor 55.

  Cégünk 1991 óta foglalkozik tehergépjármű, pótkocsi és autóbusz javítással.
  Célunk, hogy ügyfeleink komplex szolgáltatást kapjanak, különféle típusokból álló járműparkjuk javítását, vizsgáztatását egy helyen tudhassák. Az gépjárműveik minden gondjára-bajára keresünk egy megoldást!
  Fontosnak tartjuk a kiszámíthatóságot és megbízhatóságot, ezért minden javítás várható időtartamát és költségét előzetesen egyeztetjük ügyfeleinkkel. A javítások ütemezetten folynak annak érdekében, hogy a jármű a legrövidebb id...


  Részletek
 • 2. Flott-Trans Kft.

  3300 Eger, Kistályai út 12.

  Cégünk 1990 óta tevékenykedik a belföldi és nemzetközi szállítmányozás, illetve fuvarozás területén. A szervizünkben saját járműveinken kívül Heves, Nógrád és Borsod-megye VOLVO-it szervízeljük.Szervizünk sokrétű szolgáltatással várja az ügyfeleket.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak