Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

11 db találat

önkormányzati fejlesztés

kifejezésre
1 | 2

Önkormányzati fejlesztés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Komló Város Önkormányzata

  Komló Város Önkormányzata - Önkormányzati fejlesztés - Tudakozó.hu Komló Város Önkormányzata - Önkormányzati fejlesztés - Tudakozó.hu Komló Város Önkormányzata - Önkormányzati fejlesztés - Tudakozó.hu

  7300 Komló, Városház tér 3.

  A város, amelyet most az interneten megkeresett, Baranya megye második legnagyobb városa a Keleti-Mecsek gyönyörű zöld ölében.
  A fiatal város történelmi gyökerei messzire nyúlnak vissza, hiszen a II. századból származó római kori leletek kerültek napvilágra a város építése során. Az egykori falu létezéséről egy 1256. évi oklevél tudósít "Villa Complov" néven említve. Valószínű, - a legtermészetesebb -, hogy a település nevét a völgyben folyó patak - ma Kaszánya patak - partján, akkor bőven termő vadkomlór...


  Részletek
 • 2. Gödöllő Város Önkormányzata

  Gödöllő Város Önkormányzata - Önkormányzati fejlesztés - Tudakozó.hu Gödöllő Város Önkormányzata - Önkormányzati fejlesztés - Tudakozó.hu

  2100 Gödöllő, Szabadság tér 7.

  Településünk, bár csak egy dombság névadója, Magyarország magasabban fekvő városai közé tartozik. Éghajlatát enyhítik, levegőjét tisztítják a medencéjét körülölelő erdőségek, amelyek parkokként megérintik a város szívét. E szép környezetnek és gróf Grassalkovich Antal XVIII. századi kastélyépítésének köszönhető, hogy a magyar-osztrák kiegyezés után Erzsébet királyné, a magyarok királynéja, majdnem kétezerszer Gödöllőn hajtotta álomra a fejét.

  FÉLFOGADÁS A POLGÁRMESTERI HIVATALBAN

  Általános ügyfélfog...


  Részletek
 • 3. Erdőbénye Község Önkormányzata

  3932 Erdőbénye, Kossuth u. 31.

  Erdőbénye Magyarország észak-keleti részén a Zempléni hegységben, pontosabban a Mély-patak völgye a Tolcsva-hegy és a Mulató-hegy közötti medencében fekszik.


  Részletek
 • 4. Veszprém Megyei Önkormányzat

  8200 Veszprém, Megyeház tér 1.

  Önkormányzatunk Veszprém megye gazdasági, szociális és kulturális életének fejlesztéséért tevékenykedik.


  Részletek
 • 5. Zalalövő Város Polgármesteri Hivatala

  Zalalövő Város Polgármesteri Hivatala - Önkormányzati fejlesztés - Tudakozó.hu Zalalövő Város Polgármesteri Hivatala - Önkormányzati fejlesztés - Tudakozó.hu

  8999 Zalalövő, Szabadság tér 1.

  A mai Zalalövő területén a római kor előtt kelta törzsi település kezdemények voltak találhatók, amely a kelta őslakosság belső szerveződésén alapult. Ezek a településnyomok azonban nem bizonyítják az állandó kelta jelenlétet.
  Római romokAz I. század elején jelentek meg itt a római légiók és létesítettek tábort a Zala folyó északi oldalán. Mellette falusias jellegű település alakult ki, melynek lakói mesteremberek és kereskedők voltak. A viruló helység Hadrianus császártól 124-ben városi rangot kapott. Hiv...


  Részletek
 • 6. Budapest Kőbányai Önkormányzat Polgármesteri Hivatala

  1102 Budapest, Szent László tér 29.

  A Budapest Kőbányai Önkormányzat továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden kerületi lakoshoz eljusson a számára legmegfelelőbb segítség.


  Részletek
 • 7. Sárosd Község Önkormányzata

  2433 Sárosd, Fő u. 2.

  Településfejlesztés, településrendezés, az épített és természeti környezet védelme, lakásgazdálkodás, vízrendezés és csapadékvíz elvezetés, csatornázás, köztemető fenntartása, helyi közutak és közterületek fenntartása, helyi tömegközlekedés.


  Részletek
 • 8. Csongrád Megyei Önkormányzat

  6700 Szeged, Rákóczi tér 1.

  Az elődeink által teremtett értékek megbecsülése és újak létrehozása nekünk is kötelességünk.


  Részletek
 • 9. Pannon Fejlesztő Területi és Települési Tervező, Szervező és Tanácsadó Kft.

  1025 Budapest, Vend u. 7.

  Cégünk településfejlesztéssel, területfejlesztéssel, gazdasági tevékenységgel, pályázatok készítésével foglalkozik.


  Részletek
 • 10. Dél-Budakörnyéki Területfejlesztési Önkormányzati Társulás

  2030 Érd, Fehérvári út 63-65.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak